Leveringsvoorwaarden:
Wanneer u artikelen bij ons bestelt ontvangt u van ons een schriftelijke opdrachtbevestiging/factuur.
Op de opdrachtbevestiging staan alle bestelde artikelen met hun specificaties en geven wij een indicatie van de levertijd.
Als het gaat om producten die wij niet op voorraad hebben vragen wij een aanbetaling.
De levertijd kan in sommige gevallen afwijken, omdat onze toeleveranciers soms niet op tijd kunnen leveren. Wij danken u voor uw begrip.

Betaalmogelijkheden:
1. Bedrag overschrijven naar ons bankrekening
U ontvangt van ons een schriftelijke opdrachtbevestiging/factuur die u gelijk kunt betalen door geld over te schrijven naar ons bankrekening.

2. Rembours
Uw bestelling kan ook onder rembours geleverd worden, hieraan zijn wel kosten verbonden. De kosten van de rembours-zending zijn afhankelijk van het product en de hoogte van het bedrag. Vraag hiernaar bij uw offerte aanvraag, zodat wij dit op een correcte wijze in uw offerte kunnen vermelden. De rembours-kosten worden aan u doorberekend.

3. Afhalen en contant betalen
Ook bestaat de mogelijkheid om uw bestelling af te halen tegen contante betaling, bij ons te Geldrop.

Waskom.nl
Peregrijn 26
5661 AV Geldrop

Garantievoorwaarden:
Na levering dient u alle goederen direct te inspecteren op beschadigingen, vooral beschadigde verpakkingen, reclames dient u binnen 24 uur, telefonisch of per e-mail te rapporteren. Indien u dit niet doet vervalt het recht op garantie. (productiefouten voorbehouden) Al onze producten leveren wij met 1 jaar garantie.

KvK: Eindhoven 17201433
Tel: 040 - 841 67 93
E-mail: info@waskom.nl
BTW-Nr: NL143174812B01
[PRODUCTEN] [AANBIEDINGEN] [KLEUREN] [OVER ONS] [BESTELLEN] [VOORWAARDEN] [FAQ] [CONTACT]